Invinge cancerul cu forta naturii!

Testimoniale produse cancer

Pareri:

Flavin 7 Sirop 500ml

"Sunt in varsta de 64 ani si in urma cu 5 luni am fost diagnosticat cu cancer de gr1 la prostata, avand val psa 12.5.Am inceput un tratament hormonal, germeni de seminte de in, de dovleac, si Flavin7 cate 40ml in prima luna, apoi cate 7ml, precum si germeni de brocoli 3 capsule pe zi. Mentionez ca m-au ajuat foarte mult produsele dvs sa-mi mentin energia si vitaliatatea. Acum mi-a iesit psa-ul 0.1, initial am crezut ca e o greseala dar sunt convins ca un rol major le-au avut produsele dvs."

Flavin 7 Sirop 500ml

"Ma numesc F.Elena, nascuta la 3.ian.1950, Chisinau, Republica Moldova. In anul 2002 mi s-a depistat cancer al glandei mamare in partea stanga. Mi s-a propus operatie in urma careia au inlaturat sanul stang. Am facut radioterapie si chimioterapie. Mi s-a spus ca sunt foarte bine, si nu am de ce sa-mi fac griji, ca problema s-a terminat. In 2003-2004 investigatiile au fost foarte bune, faceam investigatii de 2 ori pe an. In 2005 mi s-a depistat cancer la sanul drept si iar mi-au propus operatie, pe care am refuzat-o. In 2006-2007 fara schimbari spre bine, iar boala progresa. In 2008 am inceput tratamentul naturist, care a stopat dezvoltarea tumorii. In primavara 2009 am inceput administrarea produselor naturiste de la Institutul de Cercetare „Vita Crystal” Ungaria, timp de 6 luni. Dupa ce am facut investigatii, medicii nu au depistat cancer (tumoare), fapt dovedit prin ecografia mamara efectuata la Chisinau, Spitalul Oncologic, la care medicii nu au putut comenta tratamentul naturist. Produse folosite: Flavin7, PVG-Ganoderma Lucidum, Olimpiq StemXCell, Zinc, Seleniu. "

Flavin 7 Sirop 500ml

"Soţul meu are 43 de ani şi a fost diagnosticat in urma cu 2,5 ani cu carcinoma nediferenţiat la amigdala dreapta, tumoare cu un diametru de aproximativ 3,5 cm. Imediat dupa diagnosticare a inceput sa ia de 2ori pe zi cate 20 ml din siropul Flavin7. A urmat un tratament de chimioterapie şi radioterapie de 6 luni, timp in care lua şi siropul Flavin7. Ceea ce va pot spune cu certitudine este ca efectele secundare ale tratamentului de chimioterapie nu s-au manifestat cu aceeaşi intensitate ca la alţi bolnavi cu acelaşi tip de cancer pe care i-am intalnit. Starea fizica şi psihica a soţului meu era cu mult mai de buna faţa de alţi bolnavi. Mulţi dintre bolnavii pe care i-am intalnit şi au vazut starea soţului meu au inceput sa ia Flavin7. Pe durata tratamentului de radioterapie cand nu mai putea inghiţi siropul pentru ca avea arsuri in gat lua capsule de Flavin7. Dupa cele 6 luni de tratament la controlul CT (Computer – Tomograf), medicul oncolog a constatat ca tumoarea a disparut. El continua sa ia siropul Flavin7 dar in cantitaţi mai mici. Acum se simte foarte bine, peste doua luni vom merge la controlul periodic de un an. Sunt convinsa ca şi datorita acestui produs, soţul meu şi-a revenit şi recomand tuturor bolnavilor de cancer şi nu numai, daca au posibilitatea sa consume acest produs care are efecte atat de benefice asupra organismului."

Canticer

"Diagnostic Cancer pulmonar stâng cu nodule bilateral. Declarat cancer de gradul 4 .Am facut tratament cu citostatice: 33 sedinte la trei saptamani timp de 2 ani si jumatate in Anglia,oncologie. Starea generala a fost buna si mai putin buna. Tomografii cu substanta de control din 3 in 3 luni. Cancerul sa micsorat putin.. Din Decembrie mi-au acordat o pauza de 6 luni, urmat de control tomografic si analize de sange. Dar facusem tratament cu CANTICER 2 luni. Mare le-a fost mirarea Oncologului ca tumoara a mai scazut putin, analizele aproape sau normalizat,creatina marita de la 11 s-a normalizat. Am primit o pauza de inca 3 luni. Ma simt foarte bine, fac plimbari, gimnastica de intretinere de 25 ani pentru sufletul meu, dansez, excursii si alimentatie sanatoasa. Continui sa administrez canticer chiar daca medicii mei nu au aflat nici acum ce miracol s-a intamplat in organismul meu. Va multumesc. "

Olimpiq Jubileum SXC 200% - 60/60 cps

"Sunt operata de cancer de col.In urma radio-terapiei analizele au iesit destul de proaste. Fierul s-a rezolvat cu injectiile pe cale le-am facut in spital dar valoarea leucocitelor,eritrocitelor era din ce in ce mai mica. Am aflat de PVG-ganoderma lucidum si dupa o luna de tratament ( 2/zi ) valoarile au crescut aproape de limita inferioara si dupa alta luna ( timp in care am luat si OLIMPIQ STEMXCELL ) am ajuns la normal . In plus oboseala a disparut, puterea de concentrare a crescut, starea psihica in general s-a imbunatatit . Mentionez ca iau in continuare PVG - de 4 luni"
1 2 3